Trainers en consultants

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Theresia Gommans (1968), organisatieadviseur, coach en trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Eerder werkte zij als  auditmanager bij de interne auditdienst van de gemeente Rotterdam, bij de Provincie Zuid-Holland en Ernst & Young.
Zij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde diverse opleidingen op het gebied van Communicatie, Systemisch Werken en Geweldloze Communicatie. 
 

Jan van Koert (1943), trainer, coach, auteur en mediator. Hij coacht en traint individuen, koppels en (business)teams om hen, op basis van plezier en verbondenheid, te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Bijvoorbeeld: medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg, onderwijskrachten, jeugdzorgmedewerkers, mediators, rechters en ‘Officieren van Justitie’.
Sinds 1999 is hij internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Overige specialismen zijn oa non-dualiteit. 

Yvonne Kuhfus, trainer, acteur, regisseur, coach, helder en to the point speelt zij met gedrag en effect. Dit doet zij als theatermaker, trainingsacteur, communicatiedocent, trainer en coach. Mensen te laten leren door ervaren is haar passie. Geen eindeloze powerpoints, gewoon doen en zien waar het schip strandt. Zij trekt het schip samen met de deelnemers weer vlot. 

 

Martin van der Meulen (1964), trainer. Hij geeft basis- en verdiepingstrainingen, jaartrainingen (onder andere voor onderwijsprofessionals) en de Leergang Verbindend Leiderschap. Ook verzorgt hij in-company trainingen voor de commerciële en non-profit sector als L’Oréal, ABN-AMRO, Shell, AkzoNobel en gemeenten. Eerder vervulde hij als bedrijfskundig ingenieur diverse managementfuncties in het bedrijfsleven en bij de (semi)-overheid.  Sinds 2004 is hij eigenaar van ai-opener.

 Nanja Mol (1967), trainer, coach en interim manager. Zij begeleidt verandering. Dit doet ze als coach op individueel-, team- en organisatieniveau en als trainer op het gebied van leiderschapschapsontwikkeling, coaching en feedback, bij klanten als de Gasunie, Kluwer en gemeenten. Verder werkt ze als als (interim) manager. Ze werkt volgens de eclectische benadering en maakt bijvoorbeeld gebruik van Transactionele Analyse, Covey en Geweldloze Communicatie. Sinds 2010 heeft zij haar eigen bedrijf: www.nanjamol.nl.

Irma Vroegop (1965), procesbegeleider, trainer en coach. Ze faciliteert sessies gericht op vernieuwing die uitgaat van de kracht van mensen en hun sociale netwerken. Bijvoorbeeld Welzijn Nieuwe Stijl. Haar trainingen zijn gericht op effectiviteit in de communicatie tussen mensen, in teams en/of in de organisatie.
Klanten zijn nonprofit-organisaties waaronder wijkraden, welzijnsorganisaties en gemeenten, onderwijsinstellingen en particuliere opdrachtgevers. Zij studeerde sociaal pedagogische hulpverlening en omgangskunde aan resp. de Hogeschool Midden Nederland en Utrecht. www.irmavroegop.nl

Alice Zandbergen (1958) trainer en organisatiecoach voor vele organisaties, zowel in de profit als non-profitsector: Bijvoorbeeld Novartis, JUMBO, Pro-rail, SCA en zorg-,  welzijns- en onderwijsorganisaties als Attendiz, Zideris, NOC/NSF en PKN.
Al 25 jaar is zij gespecialiseerd in trainingen op het gebied van effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren leidt ze voornamelijk trainers en coaches op, onder andere via de school voor training van Karin de Galan. 
www.zandbergencoaching.nl