Trainers en consultants

Eric van Etten (1965), trainer en trainingsacteur.
Gespecialiseerd in effectief communiceren en professioneel omgaan met agressie en conflicten. Bij onder andere justitie, politie, Shell, NS, de belastingdienst / douane, sportservice Noord-Brabant, Praktijkscholen, De Kindertelefoon, Dak- en thuislozenopvang. Geeft trainingen in professioneel hanteren van boosheid, agressie en uitdagend of grensoverschrijdend gedrag en Verbindend Communiceren. Hij is afgestudeerd in communicatiewetenschap. 
 

Theresia Gommans (1968), organisatieadviseur, coach en trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Eerder werkte zij als  auditmanager bij de interne auditdienst van de gemeente Rotterdam, bij de Provincie Zuid-Holland en Ernst & Young.
Zij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde diverse opleidingen op het gebied van Communicatie, Systemisch Werken en Geweldloze Communicatie. 
 

Jan van Koert (1943), trainer, coach, auteur en mediator. Hij coacht en traint individuen, koppels en (business)teams om hen, op basis van plezier en verbondenheid, te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Bijvoorbeeld: medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg, onderwijskrachten, jeugdzorgmedewerkers, mediators, rechters en ‘Officieren van Justitie’.
Hij heeft een langjarige carrière in het bedrijfsleven achter de rug, waarvan 15 jaar als directeur van zijn eigen BV.
Sinds 1999 is hij internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Overige specialismen zijn: Neuro Emotionele Integratie, Natuurgeneeskunde en Masterpractitioner NLP. 

Yvonne Kuhfus, trainer, acteur, regisseur, coach, helder en to the point speelt zij met gedrag en effect. Dit doet zij als theatermaker, trainingsacteur, communicatiedocent, trainer en coach. Mensen te laten leren door ervaren is haar passie. Geen eindeloze powerpoints, gewoon doen en zien waar het schip strandt. Zij trekt het schip samen met de deelnemers weer vlot. 

 

Martin van der Meulen (1964), trainer. Hij geeft basis- en verdiepingstrainingen, jaartrainingen (onder andere voor onderwijsprofessionals) en de Leergang Verbindend Leiderschap. Ook verzorgt hij in-company trainingen voor de commerciële en non-profit sector als L’Oréal, ABN-AMRO, Shell, AkzoNobel en gemeenten. 
Eerder vervulde hij als bedrijfskundig ingenieur diverse managementfuncties in het bedrijfsleven en bij de (semi)-overheid. Hij is afgestudeerd in Technische Bedrijfskunde. Sinds 2004 is hij eigenaar van ai-opener.

Marie Miyashiro (1961),organisatieconsultant, spreker, trainer, auteur. Zij is eigenaar van Elucity Network, Inc., een empathie-gebaseerd consultanc y- en trainin gsbureau in Tucson, Arizona. Zij heeft Integrated Clarity ontwikkeld en werkt voor Fortune 500 bedrijven, non profits, universiteiten en overheden in de USA en Azië. Zij is samenwerkingspartner van CommunicatieWijs en kwam zomer 2012 naar Nederland voor trainingen en lezingen.
 

 Nanja Mol (1967), trainer, coach en interim manager. Zij begeleidt verandering. Dit doet ze als coach op individueel-, team- en organisatieniveau en als trainer op het gebied van leiderschapschapsontwikkeling, coaching en feedback, bij klanten als de Gasunie, Kluwer en gemeenten. Verder werkt ze als als (interim) manager. Eerder zette zij bij de Boertien Groep de business unit Coaching op en werkte zij voor klanten als ING, Eiffel en de rechtbanken.Ze werkt volgens de eclectische benadering en maakt bijvoorbeeld gebruik van Transactionele Analyse, Covey en Geweldloze Communicatie.Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten.Sinds 2010 heeft zij haar eigen bedrijf: www.nanjamol.nl.


Noëlla Sprij (1961), communicatieconsultant en interim manager. Zij werkt al ruim 25 jaar voor de overheid, non profits en het bedrijfsleven. Inzicht in hoe individuen en groepen functioneren is haar passie. Hiervan maakt zij dagelijks gebruik in haar werk om organisaties verder te helpen. Met communicatieplannen of via strategische trajecten. Noëlla studeerde sociale wetenschappen in Leiden. Zij heeft haar eigen bedrijf Noëlla Sprij Communicatie
 

Irma Vroegop (1965), procesbegeleider, trainer en coach. Ze faciliteert sessies gericht op vernieuwing die uitgaat van de kracht van mensen en hun sociale netwerken. Bijvoorbeeld Welzijn Nieuwe Stijl. Haar trainingen zijn gericht op effectiviteit in de communicatie tussen mensen, in teams en/of in de organisatie.
Klanten zijn nonprofit-organisaties waaronder wijkraden, welzijnsorganisaties en gemeenten, onderwijsinstellingen en particuliere opdrachtgevers. Zij studeerde sociaal pedagogische hulpverlening en omgangskunde aan resp. de Hogeschool Midden Nederland en Utrecht. www.irmavroegop.nl

Rieneke van Wijngaarden, vaardigheidstrainer met een breed repertoire aan trainingen, workshops en werkvormen in haar handtas. Haar kracht is die bagage om te zetten in een leerervaring die niet alleen resultaatgericht en nuttig is, maar ook nog eens leuk, gezellig, spannend en interessant! Emoties versterken tenslotte de leerervaring! En dat geldt voor een workshop over feedback, maar ook voor een MT-heisessie of een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers. 


Alice Zandbergen (1958) trainer en organisatiecoach voor vele organisaties, zowel in de profit als non-profitsector: Bijvoorbeeld Novartis, JUMBO, Pro-rail, SCA en zorg-,  welzijns- en onderwijsorganisaties als Attendiz, Zideris, NOC/NSF en PKN.
Al 25 jaar is zij gespecialiseerd in trainingen op het gebied van effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren leidt ze voornamelijk trainers en coaches op, onder andere via de school voor training van Karin de Galan. Ze is afgestudeerd sociaal werker en docent Drama.
www.zandbergencoaching.nl