Coaching

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Coaching/ 1-op-1-gesprekken/ mentoring voor managers, leiders, bestuurders, (senior) professionals, ondernemers, jongvolwassenen en particulieren. 
 

I. SesZies

Wil jij jouw probleem of uitdaging doorzien voor wat het is? Bijvoorbeeld werkfrustraties, deadlines, zoektocht naar ander werk, het niet-weten, wakker liggen, stress etc.
Zin in een frisse blik, voor nieuwe gezichtspunten?
Kijken vanuit een superpositie waardoor gedoe als vanzelf oplost?

Samen kijken we naar de basis of 'het mechanisme' van waaruit een probleem of uitdaging gecreëerd wordt. Daarin zit de wijsheid die je nodig hebt.
Boek hier rechtstreeks in mijn agenda een gratis online of live kennismakingsgesprek van circa 30 min. We drinken dan samen virtueel koffie over iets wat jou op dat moment bezighoudt. 

Wil je daarna meer?
Neem dan bijvoorbeeld een 5-ritten-kaart van 5 x een (online) sessie van 1 uur. Op jouw dag, tijdstip, in jouw frequentie.
NB: Voor wie in dienst is: Bekijk de mogelijkheden vanuit de werkgever om hiervoor het individueel leerbudget of keuzebudget te gebruiken. Als particulier: overleg eventueel over een korting. 

Nu al nieuwsgierig? Een e-boek voor jou! 
 

II. ‘Fresh Mind’-drieluik, online, op jouw moment

Een compact drieluik van 3 online sessies van ca 45 minuten om de 3-4 weken.
Voor leiders, professionals, ZZP-ers en ondernemers. 
Deze 1-op-1-begeleiding kun je als manager/teamleider ook inzetten als onderdeel van een team- of organisatieverbetertraject als je de frisheid wilt terugbrengen in je team of organisatie. 

 Opzet sessies
I. Geknaag en regie: Wat haalt jou uit je kracht (werkdruk, werkomstandigheden, bepaalde collega’s, onzekerheid etc). Hoe kan inzicht in hoe dit werkt jou weer regie geven?
II. Verschillende realiteiten: Wat als je telkens jouw eigen versie van de werkelijkheid beleeft? Hoe kun je voorbij concepten, intellect en ego vanuit flow (samen) het werk doen?  
III. Fresh mind: Wat als werken vanuit onbegrensde mogelijkheden altijd een optie is. Waar ligt voor jou de sleutel?

Resultaat
Medewerkers/ leidinggevenden ervaren inspiratie, inzichten en dat het werk lichter wordt.
“Wat een luxe om 1-op-1- begeleiding te hebben en in te zoomen op mijn vraagstukken en wat werkt voor mij”, aldus een deelnemer. 


III: Niet(s)-te-doen-gesprekken voor jongvolwassenen

Laagdrempelig, gratis (voor middelbare scholieren, studenten, niet-werkenden), op korte termijn en blikverruimend. 
Wees welkom voor een (virtuele) koffie.
Online of op de bank in Arnhem. 


IV: Coaching vanuit verbindend leiderschap/ verbindende communicatie

Wil je als verbindende leider of professional lastige situaties en samenwerkingen het hoofd bieden (en je de taal van de verbindende communicatie meer eigen maken)?
Wil je je blinde vlekken onder ogen zien en gaan voor win-win?

Ik kan je daarbij ondersteunen als executive coach voor managers, directeuren, CEO's. professionals (bij oa de NOS, Cito, WNF, het bedrijfsleven en onderwijs- en zorginstellingen), Vragen over een coachingsstraject? Of over losse coachsessies (als vervolg op een coachtraject)? Of het iets voor jou kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met Nicole van Ladesteijn.  


Quotes van coachees
Voor mij is Nicole zonder fratsen onbewust bekwaam. Ze kan heel goed luisteren en heeft oog voor wie tegenover haar zit.
Nicole liet me niet los. Ze weet waarover ze praat zonder betweterig te zijn, is belezen, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en liet me vrij om mijn eigen ontwikkeling te volgen. Kortom, professioneel en betrokken. Een meester”
, aldus Anne-Marie Anthonissen, manager Cito. 

“Nicole verdiepte zich in mijn situatie en kon zich daarin goed verplaatsen. 
Nicole is een sympathiek, hartelijk en integer mens zonder drempels; ik voelde me veilig bij haar, gezien en gehoord. Daarnaast nog haar enthousiasme en sprankelende energie!
Dit alles maakte, dat ik dankbaar ben, dat ik dit coachingstraject bij haar heb mogen doen", 
aldus een coördinator/ trainer van Sensoor, de landelijke luisterlijn.

"Tijdens de coaching werd mij telkens een spiegel voorgehouden. Hierdoor kon ik mijn eigen patronen goed zien. 
Na iedere sessie ging ik met concrete output naar buiten, waarmee ik altijd wat gedaan heb. Het gaf me licht"
, aldus een senior consultant bij een non-profit.

Ik heb de leergang verbindend leiderschap individueel gevolgd. Dat creëerde een unieke combinatie van het verdiepen in de materie van verbindend leiderschap met de persoonlijke aandacht van een coachtraject.
Een waardevol traject waarbij ik veel geleerd heb van Nicole en waarin we ook samen op ontdekkingstocht waren. Zonder dat het onduidelijk was waar we mee bezig waren. En dat typeert Nicole: ze kan werken met dat wat er is en wat zich aandient. Ze kan haar kennis inzetten op een nuchtere, no nonsens manier en dat combineert erg goed met haar warme persoonlijkheid.
Ik werd gezien, gehoord en begrepen, maar ook uitgedaagd, geprikkeld en geïnspireerd. En ja, ik kan iedereen een traject bij Nicole aanbevelen, als je je aangesproken voelt op de bovenstaande kwalificaties"
, aldus Silvia van der Werve, docent en trekker teamondernemerschap Avans Hogeschool.