Leading from a fresh mind

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

LEADING FROM A FRESH MIND - 3-daagse retraite voor (project)leiders, managers, directeuren, coördinatoren. 

Voorbij ego, intellect en technieken leider zijn 

Hoe zou het zijn om als leider je werk te doen vanuit onbegrensde mogelijkheden? Zonder (nog meer) nieuwe skills te leren of je een specifieke leiderschapsstijl aan te meten? Sta je open voor de mogelijkheid dat managen en leiding geven ook moeiteloos kan? Wil je voorbij concepten kijken en patronen (vanzelf) zien oplossen? 

De Pointing Sisters faciliteren inzichten die het mogelijk of zelfs onvermijdelijk maken dat jouw leven en werk compleet fris benaderd en beleefd worden. We organiseren hiervoor een driedaagse happening met verrassende elementen. Voor leiders (zowel in de publieke als private sector) met een open, nieuwsgierige geest, maar ook voor leiders die vermoeid zijn en wel wat frisheid kunnen gebruiken.

Samen gaan we in gesprek. We zetten leiderschap in een radicaal ander daglicht en nodigen je steeds uit om te kijken naar hoe het (al) werkt.
We nemen je mee naar een clinic waar je concept-loos gaat golfen. Er is de gelegenheid voor een frisse ochtendduik in open water. We creëeren een verrassende outback experience en ‘s avonds kun je komen luisteren naar ‘Quantum bubble talks’ waarbij filosofie en wetenschap samenkomen.

Deze retraite is een mind-twisting ervaring. Hard werken en weerstand worden vervangen door het spelen van ‘the game of life’; (overdreven) serieusheid valt weg én het werk wordt gedaan. Zonder dat dit het streven is, kun jij meer ruimte, plezier en vrij zijn ervaren. En openen er onverwachtse deuren voor jouw team, de organisatie en samenleving.

Data 2024
Van donderdag 13 juni 2024, 9.30 uur tot en met zaterdag 15 juni ca 15.30 uur. 

Locatie
Landgoed Hotel Villa Vennendal in Nunspeet.

Groepsgrootte
Maximaal 12 personen.

Investering
€1.995 all in (inclusief € 346 BTW).
Dit is inclusief twee overnachtingen (eenpersoonskamer), alle maaltijden, koffie/thee, gebruik van sauna en binnenzwembad en alle externe programma-onderdelen.
Inclusief bonus: drie online vervolgsessies van een uur om verder te verdiepen, te spiegelen en te reflecteren.


Meer informatie?
Download onze flyer.
Heb je vragen of wil je graag een verblijvend gesprek of de retraite wat voor je is? Bel, app of mail dan. Met plezier kijken we er samen met je naar.
Nicole van Ladesteijn, 06 26 06 65 46, nicole@communicatiewijs.nl
Angela Mastwijk, 06 21 50 12 40, angela@shiftacademy.nl

Je kunt je hier inschrijven.

Pointing sisters
Nicole van Ladesteijn en Angela Mastwijk belichten wat jij altijd al wist maar misschien even kwijt lijkt te zijn. We werken vanuit non-dualiteit en de 3 principes van Sydney Banks.
Nicole heeft als communicatie-deskundige jarenlange ervaring in het begeleiden van leiders, professionals, teams en organisaties. Van NOS, WNF, NS tot overheid en zorg-, onderwijs-en welzijnsinstellingen. Zij schreef het boek CommunicaZie en is eigenaar van CommunicatieWijs. 
Angela heeft een achtergrond in het bankwezen cq. de financiële markten en heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van groepen en individuen als mede-oprichter van Shift Academy. Zij is (mede-)auteur van onder andere het boek ‘Het Mag Ook Makkelijk’. 

Programma
Donderdag

9.30 Welkom
Sessie 1: Waar komt jouw kano vandaan?
12.30 – 14.00 Lunch
Sessie 2: Niet te doen. Stress, (werk)druk, piekeren, verveling en ander ongemak
Praktijkvoorbeeld: directeur hotel Vennendal
17.00 Outback experience (de klanken van de aarde)
Diner

Vrijdag 
Open water duik
Ontbijt
Sessie 3: Wat valt er te leiden?
12.30 – 14.00 Lunch
Sessie 4: Gedoe in de tent: wie leidt nu wie
Diner
Kwantum bubble talks met gast

Zaterdag 
Ontbijt
Concept-loos golf van een Pro
Sessie 5: Hoe het (al) werkt
12.30 – 14.00 Lunch
Sessie 6: Leading from a fresh mind
15.30 Einde

Ervaringen juni/juli 2023-groep 


“Er is een steen verlegd in de rivier”

“Het voelt alsof ik op wereldreis ben geweest en er iets is 'geshift'!”

“Dank voor deze nieuwe en frisse inzichten en levenspuzzeltjes”

“Er is een luikje opengegaan”

“M’n hoofd is gedraaid en ik heb al meteen wat inzichten toegepast”

“Super leuk programma” 

“Het was een voorrecht om afgelopen dagen met jullie wijze vrouwen door te brengen”

“Zeer waardevol”

Wat levert deze retraite op?
Dat je je deze vraag wellicht niet meer gaat stellen. 
Omdat je je realiseert dat wat je doet van binnenuit komt en dat het leven geen reis richting resultaat is. Je beseft dat er vanzelf geleid wordt en resultaten worden geboekt. Dat ieder moment een nieuwe frisse ervaring is. Waardoor het streven naar en labellen van effecten als ‘een meer ontspannen leider zijn’ of ‘meer concept-loos bewegen’ als vanzelf wegvallen.