Teksten

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Teksten voor een frisse blik

  • Wil jij inspirerende portretten van medewerkers of mensen uit de doelgroep om zo het belang van jullie werk te illustreren?
  • Een compact en eigentijds sociaal jaarverslag?
  • Artikel(en) over de bedoeling van de organisatie of een project?
  • Of, begeleiding bij of de realisatie van een intern E-zine of reguliere blogs? 

Ik kan je daarbij helpen.
Regelmatig schiet het informeren van medewerkers, betrokkenen en klanten er bij in. Wegens tijdsgebrek of omdat het net niet helemaal je ding is als manager. En dat is jammer. Zo blijven mooie verhalen op de plank liggen. En kan verwarring of frustratie ontstaan omdat mensen verlangen naar het laatste nieuws, helderheid en herhaling van de boodschap. 

Werkwijze
In een verkennend gesprek bespreken we jouw wensen en geef ik aan wat ik daarin kan betekenen. Vervolgens ontvang je een offerte en tijdpad en gaan we desgewenst aan de slag.         

Over Nicole
Ik heb jarenlang ervaring als tekstschrijver, journalist/correspondent en schrijver van eigen producties als het boek CommunicaZie. Zo schreef ik voor De Telegraaf en diverse (vak)media op het sociaal-economische vlak over leiderschap, communicatie, emancipatie, sociale zekerheid en samenwerking.

Contact
Bel me op 06 26 066 546 of mail via nicole@communicatiewijs.nl.