NIEUW: leergang Verbindend Leiderschap

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mediawijs/domains/communicatiewijs.nl/private_html/includes/file.phar.inc).

Regelmatig trainen wij managers en leiders op basis van het gedachtengoed Geweldloze Communicatie. 
Velen van hen zijn dan geraakt en enthousiast wat hen dit brengt: een (compleet) nieuwe zienswijze en nieuwe manieren om met lastige situaties en dilemma's om te gaan. Met als effecten op relatie-, proces- en inhoudsniveau: meer begrip, flow, synergie en resultaat.

Diepgaand effect
Om hen te ondersteunen zich hierin verder te bekwamen hebben wij een tiendaagse leergang ontwikkeld. Juist door over een langere periode - circa 8 maanden - op gezette tijden hiermee bezig te zijn ( 5 x 2 dagen) - kun je diepgaand effect sorteren. 
De leergang volgt op de (in-company) basistraining van veelal 2 tot 3 dagen, met titels als Effectief samenwerken, Communiceren in mogelijkheden en Verbindend communiceren in je werk. 

Praktijkgericht
De Leergang is geheel afgestemd op de issues waarmee een manager en leider in de dagelijkse praktijk te maken heeft.
We gaan zowel de diepte, hoogte als breedte in:
Je krijgt meer inzicht in jouw drijfveren, waarden en kwaliteiten: welke bijdrage wil jij leveren als mens en leider?
Wat wens jij voor je team en organisatie: wat is het levenverrijkende doel waaraan je als team/ organiatie wilt bijdragen?
Hoe zorg je voor gedragen besluiten in je team, hoe voer je functioneringsgesprekken die tot verbinding leiden en hoe creer je win-win? 

Zie de Leergang Verbindend Leiderschap voor meer informatie. Of stuur een mail voor het aanvragen van de uitgebreide brochure.